Een gigantische oranje tent met in het midden een ronde bar: ISA standaarden zijn hot. We hebben het over de gezamenlijke stand op HET Instrument van een flink toonaangevende bedrijven in de industriële automatisering. Ze hebben de krachten gebundeld om samen duidelijk te maken wat je met die standaarden kunt bereiken. De ISA-95 standaard kent iedereen die met industriële automatisering te maken krijgt. De nieuwe standaard ISA-99 gaat vooral over Cyber Security.

Het is inderdaad een illuster elftal dat het ISA-paviljoen invult: Actemium, Bellt, Egemin, HVL, Simac, Spie, Object Automation, Raster, PRO-AT, TWP Training en Wonderware. Vanzelfsprekend is er op de stand alle informatie te krijgen over de standaarden van de ISA, Instrument Society of America. En natuurlijk gebruiken de deelnemende bedrijven dat als kapstok om te laten zien en te vertellen wat ze kunnen. Maar ‘netwerken’ is in het paviljoen minstens zo belangrijk. Heel Brabant is gescreend om de beste barkeeper te vinden voor de stand. ‘Da moe gezelleg worre … ’

Het ISA-Paviljoen is tijdens de beurs HET Instrument van 20 t/m 23 mei te vinden in hal 10 van de Jaarbeurs Utrecht met standnummer 10E050.